ПРІЗВИЩЕ, ІМЯ, ПО БАТЬКОВІ: Білоус Любов Юріївна


ПОСАДА: майстер виробничого навчання другої категорії;

ОСВІТА: неповна вища

СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ДИПЛОМОМ: технологія приготування їжі.

НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: Технікум радянської торгівлі, 1990 р.

СТАЖ РОБОТИ У НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ: 36 років

СТАЖ РОБОТИ У НА ДАНІЙ ПОСАДІ: 7 років

НАГОРОДИ: Подяки управління освіти і науки Херсонської області, грамоти та подяки ДНЗ «ВПУ № 2 м.Херсона».

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ:

2015 – НАПН України ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», інститут післядипломної освіти ІПП.

 

НАЗВА МЕТОДИЧНИХ РОЗРОБОК:

  1. 1.«Технологія приготування борщу Українського»;
  2. 2.«Технологія приготування страв із філе птиці: котлета по-Київськи, шніцель по-столичному»;
  3. 3.«Технологія приготування страв з яєць смажених»;
  4. 4.«Технологія приготування гарячих страв із сиру»;
  5. 5.«Технологія приготування солодких страв»;
  6. 6.Майстер-клас на тему «Приготування куриці «Галантин».

 

¬ Відеофільми:

  1. 7.«Приготування страв з яєць»;
  2. 8.«Приготування борщу українського»;
  3. 9.«Приготування страв з картопляної маси»;

10. «Приготування щуки фаршированої»;

11. «Приготування страв із сиру»;

12. «Приготування медальйонів фламбе»;

13. «Приготування котлетної маси».

 

¬ Виховні заходи:

14. «Батьки – це те, що не забуть!»;

15. «Ресторани від а до я»;

16. «Чашка кофею»;

17. «Обрядова кухня зимових свят на Україні»;

18. «Свято до дня учителя»;

19. «Святий Миколай йде»;

20. «Вироби з дріжджового тіста в українських обрядах та традиціях»;

21. «Свято 8-го Березня»;

22. «Іжа в історії людства»;

23. «Одна родина за столом»

 

МЕТОДИЧНА ПРОБЛЕМА: Використання та удосконалення сучасних інноваційних технологій у технології приготування їжі

ЕЛЕКТРОННА АДРЕСА:   002vpu@i.ua

Блог: http://mol65.blogspot.com



ДНЗ "Вище професiйне училище № 2 м. Херсона"


Дизайн сайта: kvirtu [ @ ] ukr.net